Tours & Tickets

Erop uit met E-Taxi Amsterdam

Naast onze populaire Schiphol Airport Service kunt u ook een privé chauffeur boeken bij E-Taxi Amsterdam. Wij leveren service op maat voor uw evenement of dagje uit. Ideaal wanneer u niet over eigen vervoer beschikt, maar ook een mooie gelegenheid om uw (buitenlandse) relaties een unieke ervaring te bezorgen.

 

Polder & Molens tour

Ontdek het typische polderlandschap waar Nederland bekend om staat. 

De tour brengt u langs bijzondere gebieden rondom Amsterdam zoals de Zaanse Schans, waar de klompenmakerij en windmolens voor zowel binnen- als buitenlandse toeristen tot de verbeelding spreken.  In het authentieke Volendam, met vele snuffelwinkeltjes, restaurants en terrasjes kunt u genieten van het uitzicht op de haven en het water vanaf de dijk. 

Ontdek de rijke historie op het gebied van kaas én authentieke stedenbouw met de meer dan 200 rijksmonumenten in Edam en bewonder de karakteristieke huisjes op het Schiereiland Marken in het Markermeer.

Giethoorn tour

Giethoorn, ook wel het Venetië van het Noorden genoemd, is een uniek dorp in Nederland met tal van kanalen en plassen. Geniet van de stilte en wandel door het pittoreske dorp, of huur een fluisterbootje en beleef de schitterende natuur vanaf het water.

Scheveningen & Madurodam

Bewonder Nederland in het klein bij Madurodam, één van de bekendste attracties van Den Haag. In dit bijzondere attractiepark zijn kenmerkende Nederlandse plaatsen in miniatuurvorm te zien. 

Bij een bezoek aan Den Haag kan uiteraard de populaire badplaats Scheveningen niet ontbreken. Maak kennis met de moderne boulevard, geniet van heerlijke verse vis en de karakteristieke Pier met het reuzenrad en bungee jump.

België: Brugge tour

Ontdek het romantische Brugge in België, één van de populairste bestemmingen in Europa en Unesco-werelderfgoed. Geniet van de beroemde Prinselijk Begijnhof, de Grote Markt en de vele musea in deze prachtige stad.

De bloemen tour

De Keukenhof is een toeristische trekpleister van jewelste. Een uniek park waar Nederland laat zien waar het in uitblinkt, namelijk bloemen en bloembollen. Deze tour is alleen in het seizoen te boeken en laat u genieten van alle pracht en paal die uit meer dan 7 miljoen bloembollen uit de grond komt. De weidse opzet van de Keukenhof brengt u rust en ontspanning en is met recht een unieke dag uit te noemen.

Tour op maat

Tot slot bieden wij u de mogelijkheid om een keuze te maken uit ons aanbod. Maak een keuze uit de volgende tours die wij voor u in ons taxi tour-assortiment hebben:

  • Rondje Amsterdam
  • Dagje België, waarbij u een bezoek brengt aan Brussel, Antwerpen of Brugge)
  • Een dagje Kaasstad, ofwel een dagtrip naar Alkmaar

Ook voor onze dagtrips hanteren wij scherpe tarieven. Bel of mail ons en wij vertellen u, geheel vrijblijvend, graag meer over onze dagtrips en tarieven.

Neem contact met ons op voor meer informatie