Schiphol Service

Taxi vervoer van en naar Amsterdam Schiphol Airport

Wij bieden professionele en transfers van en naar Amsterdam Schiphol Airport met een gekwalificeerde chauffeur. Onze service is ideaal voor senioren, gezinnen, particuliere groepen, VIP’s en reizigers met behoeften aan comfort. Ons gemotiveerde team van getrainde chauffeurs wordt gerekend tot de meest ervaren en deskundigen van Nederland.

Bij ons boekt u de meest voordelige taxi naar Amsterdam Schiphol Airport. Wij stemmen uw transfer af op uw wensen. Zo bieden wij transfers aan voor individuen, paren of kleine particuliere groepen tot 7 personen. Het is mogelijk om uw taxi naar Schiphol online te boeken en online af te rekenen via ons gemakkelijke online boekingssysteem.

Praktische informatie

Hieronder vindt u een overzicht van praktische zaken voor onze passagiers die van en naar Schiphol reizen. Zo reist u nog aangenamer met onze taxi.

Bagage

In ons online bookingssyteem is bij elk voertuigtype aangegeven hoeveel en welk type bagage er per persoon mee kan. Als u twijfelt of alles in de taxi past, neem dan contact met ons op. Voor het vervoer van groepen is het mogelijk om onze taxibus naar Schiphol te boeken.

Extra ophaaladres

Een extra ophaaladres in dezelfde gemeente op weg naar een luchthaven is over het algemeen gratis. Voor Amsterdam en omstreken geldt een toeslag. Zet het extra ophaaladres tijdens uw boeking in het opmerkingenveld. Als er extra kosten aan verbonden zijn, nemen wij contact met u op voor bijbetaling. Om vooraf de toeslag te verrekenen kunt u het best contact met ons opnemen. 

Kinderen in de taxi

Volgens de Taxiwet mogen kinderen jonger dan 3 jaar zonder kinderstoeltje of veiligheidsgordel op de achterbank in de taxi zitten. Voorin de taxi moeten kinderen groter dan 1,35 meter en volwassenen gebruik maken van de gordel. Kinderen kleiner dan 1,35 meter moeten voorin de taxi gebruik maken van een goedgekeurd kinderzitje. Het is mogelijk om bij ons een kinderzitje te bestellen.

Vluchtnummer

Geef bij de boeking uw vluchtnummer op, dan kunnen wij meedenken en u eventueel adviseren eerder te vertrekken als er files worden verwacht. Houd bij het boeken rekening met de inchecktijden van de luchtvaartmaatschappij en eventuele vertragingen op de weg. E-taxi Amsterdam kan niet aansprakelijk worden gesteld voor vertragingen, die tot gevolg hebben dat u het vliegtuig mist, maar wij zullen er uiteraard alles aan doen om u op tijd naar Schiphol te brengen.