Zakelijke taxiritten

Zakelijke vervoer

Wanneer u potentiële partners of bedrijven op bezoek krijgt kan goed georganiseerd vervoer uw zakenrelatie versterken. Wij helpen u graag met het verzorgen van excellent vervoer van uw gasten, waarbij onze luxe taxi’s en ervaren chauffeurs ongetwijfeld een goede indruk zullen achterlaten. Ook voor bedrijfsuitjes, bedrijfsbezoeken of andere evenementen kunt u bij ons terecht.

Klasse & Flexibiliteit

E-Taxi Amsterdam onderscheid zich in klasse en flexibiliteit. Onze chauffeurs zijn uiterst verzorgd en hebben uitgebreide kennis van het Nederlandse wegennet, waardoor zij altijd op tijd bij de gewenste bestemming zullen arriveren. Wij weten als geen ander hoe belangrijk klasse en betrouwbaarheid een rol spelen bij een zakelijke relatie, hierom kunt u bij E-Taxi Amsterdam rekenen op optimale service bij het vervoer van uw relaties.

VIP op Schiphol

Wij beschikken over alle benodigde papieren om op het terrein van Schiphol te komen, hierdoor is het mogelijk om uw gasten direct bij de juiste gate af te zetten of op te halen. Bij het in- en uitladen van bagage zal onze chauffeur altijd een helpende hand zijn.